Settes ut pga hoven pung – Bergen

Settes ut pga hoven pung

FyllingenBergen spiller fikk en uheldig skade på trening tirsdag.

Andreas Gjeitrem er ute med skade foran kveldens kamp mot Viking Stavanger etter en smell der hvor det gjør aller mest vondt for det mannlige kjønn.

Det var i sluttminuttene av treningen tirsdag Gjeitrem fikk kneet til Preben Rasmussen midt mellom beina. Gjeitrem forteller dagen derpå at han har hatt smerter hele natten og sliter med å samle beina. Om dette var et taktisk trekk fra Rasmussen vites ikke, situasjonen gjør at André Berge får sin eliteseriedebut i kveldens kamp.

Resten av laget satte seg i formiddag på bussen retning Stavanger. Bjørnsen brødrene er tilbake på gamle trakter og satser på å beholde statistikken mot Viking. Bjørnsen-brødrene har nemlig aldri tapt for laget fra hjemtraktene.

FyllingenBergen ønsker Andreas Gjeitrem god bedring og resten av laget lykke til med kveldens oppgjør!