G18 tok 3. plass i SPAR – Bergen

G18 tok 3. plass i SPAR

Gutter 18 spilte sluttspill i SPAR i helgen. Siste runde ble også den tøffeste.

FyllingenBergen lå på 3. plass før siste runde. Lørdag stod Oppsal og Bækkelaget på programmet, de eneste lagene foran våre gutter på tabellen. Begge kampene endte dessverre med tap, henholdsvis 27-22 mot Oppsal og 27-23 mot Bækkelaget. Stavanger var motstander siste kamp søndag. Her vant guttene 24-20, men Bækkelaget og Oppsal kunne man dessverre ikke ta igjen.

Likevel må laget si seg godt fornøyd med 3. plass i SPAR og flere spillere har gjort gode fremskritt i løpet av årets sesong. Flere av spillerne har også kommet med på de forskjellige rundenes talentlag.

I tillegg ønsker FyllingenBergen å takke gruppen for kjempegod hjelp under alle elitelagets kamper denne sesongen, mange som gjør en utrolig viktig jobb i kulissene, deriblant denne gjengen!