Seier i BA cup! – Bergen

Seier i BA cup!

FyllingenBergen sine rekruttgutter vant overbevisende 36-22 mot "gamlegutta" på Bergen Vest i lørdagens finale.

Det var aldri noen tvil hvor seieren skulle havne. Eneste gang Bergen Vest ledet var ved start da de startet med 2 mål grunnet divisjonsforskjell. FyllingenBergens unge viste hva de var gode for og kontret bortelaget i senk. Sjelden før har man sett ett lag prøve å senke tempo så mye som Bergen Vest gjorde i 2.omgang. Fyllingenguttene spilte til tider glitrende i forsvar og gjorde det enda vanskeligere for en Bergen Vest lag med betydelig mer tyngde enn våre rekrutter.

Seieren ble feiret på Harbour Café med middag spandert av NHF Region Vest og BA, før gruppen av unge i røde arbeidsbukser fortsatte feiringen på ungdommelig vis.

FyllingenBergen gratulerer laget med seier og strålende innsats i årets sesong!