Ny assistenttrener på plass! – Bergen

Ny assistenttrener på plass!

Forrige sesongs rekrutt-trener Chriss Robert Thorsen har varslet at han ikke tar en ny sesong som assistenttrener for elitelaget i FyllingenBergen. Dette har klubben forståelse for, da belastningen med 2.div, Spar og elitekamper ble betydelig gjennom forrige sesong. Klubben vil takke Chriss Robert for en fantastisk jobb med rekruttgruppen, og vi håper vi dra nytte av ham på en eller annen måte rundt våre rekrutter også de kommende sesonger.

FyllingenBergen har med bakgrunn i dette, gleden av å informere om at Erlend Aam er ansatt som ny assistenttrener i klubben. Erlend har en lang og imponerende CV innen håndball (se under), og kommer fra 10 år som trener for Kjøkkelviks damelag. I tillegg er Erlend analyseansvarlig på 92-landslaget gutter.

Erlend vil være assistenttrener for Anders i kamp og trening, og vil i tillegg være ansvarlig for videoanalyse, statistikk etc. Med Erlend sin kompetanse både på og utenfor treningsfeltet, vil han være en stor ressurs for klubben fremover.

Vi ønsker Erlend velkommen tilbake til moderklubben etter mange år i «eksil»!

Bakgrunn Erlend Aam:

· 43 år, gift med Ann-Britt, 2 gutter på 15 år (Sebastian) og 14 år (Fabian)
· Jobber som IT-sjef i Fagbokforlaget Vigmostad & Bjørke AS.
· Spilte guttehåndball i Fyllingen fram til 16-17-års alderen og senior i Kjøkkelvik fra 1988
· Dømte i eliteserien sammen med Stig Jøsendal på 90-tallet og la opp i 98/99
· Vært engasjert som dommerutvikler og dommerobservatør på vårt øverste nivå siden 2000
· Har vært medlem i NHF/Dommerkomiteen i 6 år. Har vært sentral i arbeidet rundt Spillereglene i Norge og er pt leder for Regelverksgruppen.
· Har etter dommerkarrieren vært trener for Kjøkkelviks damelag i 2 og 3 div de siste 10 sesonger.
· Er for tiden analyseansvarlig for Menn U-18 landslaget (LM92) for Norge, og trener for Regionslaget Jenter i Region Vest sammen med Lars Riis Ellingsen
· Er utdannet Trener III
· Har hatt ulike verv i Hordaland Håndballkrets / Region Vest Norge, som styremedlem, leder valgkomite, kontrollkomite og dommerkomite.
· Har vært styremedlem og sportslig leder i Kjøkkelvik i flere perioder og senest de siste 6 årene
· Erlend må ikke forveksles med sin tvillingbror Øystein, som er en meget habil dommer i par med Torbjørn Iversen:)