2 av 2 seire!! – Bergen

2 av 2 seire!!

FyllingenBergen sine rekrutter er i helgen i Paris og spiller treningsturnering.

Klubben er blitt invitert til turnering for 89-90 årskull i Paris av vertsklubben Creteil. Men ettersom klubben ikke står med ett helt lag av spillere i disse aldersklassene, har noen av de yngre rekruttene og elitespillerne (91-93) også blitt uttatt til helgens turnering.

I tillegg til hjemmelag Creteil er også Ivry (fransk), Nantes (fransk) og Schaffhausen (sveits).

Lørdag møtte laget fra Bergen Ivry i første match. Alle spillere ble benyttet og det endte med seier 28-25.

I andre kamp møtte laget ett sterkt lag fra Nantes. FyllingenBergen ble før turneringsstart pekt ut som favoritter og i kampen mot Nantes viste de hvorfor. Nantes spilte offensivt og var tøffe i spillet sitt, og til pause stod det uavgjort. I andre omgang spilte guttene glimrende både i forsvar og i kollektivt angrepspill og gikk seirende av banen.

Søndag venter det sveitsiske laget kl.12, mens kampen mot vertslaget starter kl.1545. FyllingenBergen har gode sjanser til å gå seirende ut av hele turneringen om laget forsetter sitt kollektive spill også i de to siste kampene.