Oppkjøringsturneringene fortsetter – Bergen

Oppkjøringsturneringene fortsetter

Onsdag morgen setter 16 spillere og 3 ledere seg på flyet til Hamburg, hvor vi skal gjøre gjenvisitt hos Henstedt-Ulzburg. Under oppholdet ved Hamburg skal vi i tillegg til trening møte de tyske lagene HSG Tarp-Wanderup og Bad Schwartau. I den andre puljen spiller Hamm og Henstedt-Ulzburg.

Vi har mottatt følgende fra Postenligalagets assistenttrener Erlend Aam:
“Helgens kamper var mest av alt en anledning for oss å se de nye spillerne i kampsituasjon sammen med de andre. Det tar selvsagt tid å få spillet til å sitte slik vi ønsker og det er viktig for oss å finne spill som passer spillerne vi nå rår over. Det er mange roller som skal dekkes inn i begge ender av banen, men vi aner konturen av stor bredde i mannskapet.

Nå skal man ikke legge all verdens vekt på resultatene så tidlig, men det er befriende å oppleve at vi kan tillate oss å rullere rundt på spillerne underveis i kampene uten å miste noe trykk eller flyt. I så måte var kampen mot Tumba et steg i riktig retning.

Anders og jeg har gjort oss mange observasjoner og notater under turneringskampene som vi tar med oss videre. På onsdag går turen til Hamburg hvor vi skal spille og trene hver dag fram til søndag. Igjen møter vi ukjent motstand og det gir verdifull erfaring for oss på benken å se hvordan spillerne takler nye situasjoner og nye roller i eget spill. Vi har fortsatt en hel del å gå på bakover og vi skal jobbe videre med både 6:0 og 5:1 i Tyskland. Kontringsspillet skal utvikles videre i både 1. og 2. bølge, og vi trenger å komme etter med mer trykk. Alt tyder på at det blir en travel og hektisk mini-uke i Hamburg, men vi gleder oss. Så langt er vi imponert over samholdet i troppen og evnen til å løfte hverandre fram. Her er mange bjellesauer som villig bytter på å dra de andre opp og vi har en herlig blanding av ungt pågangsmot og erfaren rolighet.”

Vi ønsker lykke til med oppholdet ved Hamburg, hvor det er planlagt både sportslig og sosialt påfyll!