Reisebrev fra Tyskland – Bergen

Reisebrev fra Tyskland

Vi har mottatt første reisebrev fra følget som er på plass i Tyskland. Det er Erland Aam som er avsenderen.

Første dag i Tyskland preges naturlig nok av reise, særlig siden frammøte på Flesland var “midt på natten” (kl 06).

Via Frankfurt kom vi oss til Hamburg og en herlig lunsj hos en av Ulzburg sine sponsorer. De hadde sågar klippet inn vår logo på sine storskjemer og serverte en super lunsj. Vi bor i Norstedt ca 23 km fra Hamburg sentrum og knappe 70 km fra Kiel.

Vår første treningsøkt ble holdt i en tidligere tennishall som er nylig omgjort til håndballbane, og vi fikk arbeidet med ankomstspillet og spill mot 6:0. Vi fikk gjennomført en økt med bra innsats og prestasjon, samt noen småskader som hører med. En liten overtråkk av Preben og en finger i øyet på Axel. Ingen varig mèn, men dog ute av trening. Vi bor i Norstedt som er en liten bydel på en koselig lite hotell med et godt kjøkken. Middagen dekket alles forventinger og vi ser fram mot kampene som starter i torsdag.