Knapt tap mot Bad Schwartau – Bergen

Knapt tap mot Bad Schwartau

FyllingenBergen åpnet best og spilte seg til gode sjanser etter godt spill, men strevde med å sette ballen i mål.

Bad Schwartau lot seg ikke be 2 ganger og tok bedre vare på sine sjanser til stillingen 5-1 etter 13 min. Etter hvert fikk guttene fra dalen hull på byllen og samtidig stengte Daniel Bergquist igjen bak. Dermed krøp vi opp i ryggen på tyskerne og bak med 13-10 til hvilen.

2 omgang er ganske velspilt og vi gjør veldig mye bra, men møter samtidig et uhyre sterkt lag. Vi leder aldri kampen men er oppe på uavgjort 30 sek før slutt og har absolutt sjansen. Bad Schwartau spiller seg til sjanse og får lurt inn et kantmål kun 5 sek før slutt. Kristian Bjørnsen er god i kontringsspillet og gjør en kanon kamp med 12 mål. Midtveis i 2 omg kommer Henrik Eidsvåg inn i målet og fullstendig lukker en periode hvor han bokfører en redningsprosent på 50%. Eivind Tangen er på full fart tilbake etter kneproblemer og viser gryende form. Likedan sto Preben Rasmussen frem i kveldens kamp og viste flott takter i begge ender av banen.

–  Jeg er også i dag skuffet over at vi bruker 15 minutter på å komme i gang bak. Vi må lære oss å ta større initiativ fra start. På plussiden får vi notere at vi igjen kjemper oss inn i kampen og utmerket kunne ha vunnet. Vi ser at potensialet er der, men fortsatt har mye å lære, sier Anders Fältnäs.

Målskårere: Kristian Bjørnsen 12, Preben Rasmussen 3, Trym Bilov-Olsen 3, Eivind Tangen 3, Tore André Lunde 2, Sindre Kolseth 1, Axel Foyn Bruun 1 og Iben Hvidtsten 1.