Rapport fra Tyskland – Bergen

Rapport fra Tyskland

Henstedt-Ulzburg – FyllingenBergen (15-17) 35-30.

Første 10 min og siste 10 min vil vi helst glemme, de resterende 40 min er svært bra. Vi havner bak fra start og blir halsende etter de første 10 min, men får etter hvert grepet på kampen og fin flyt i spillet. Nok en gang er Kristian Bjørnsen toppskårer med 7 mål og like bak Harald Reinkind med 6 mål. Vi er flinke i returløpet og får pakket bra i midten og tar pause med 2 måls ledelse. Etter hvilen spiller vi fortsatt bra, men brenner noen gode muligheter som gir Ulzburg mulighet til å komme i rygg. Med 10 min igjen er vi foran med 2 mål og det meste går galt. Vi pådrar oss unødvendige utvisninger, feiler i returløp og deres målvakt står fram. Dermed taper vi en kamp vi absolutt bør vinne.

 –  Frustrerende guttehåndball i kampens avslutning. Vi har kampen i vår hule hånd og gir det bort, men forhåpentligvis kan vi lære av våre feil, sier assistent trener Erlend Aam

Målskårere: Kristian Bjørnsen 7, Harald Reinkind 6, Preben Rasmussen 5, Axel Foyn-Bruun 3, Tore Andre Lunde 2, Erik Bjørnsen 2, Trym Bilov-Olsen 2, Eivind Tangen 2, Iben Hvidtsten 1