FyllingenBergen på sporet – Bergen

FyllingenBergen på sporet

Etter noen dager hjemme for å vaske drakter og klær, så setter A-laget seg på toget til Sverige torsdag morgen for nok en treningsturnering.

Turen går til Lindesberg midt i Sverige for å møte Hammarby, Malmö og Lindesberg fredag, lørdag og søndag. Fasiten fra Hamburg i helgen var en seier og to tap mot tysk krafthåndball, og masse nyttig erfaring.

– Alt går ikke på skinner, men veldig mye går riktig vei. Vi høstet mange gode erfaringer i helgen og lærte at det må brukes krefter fra start i hver kamp. Håpløst å havne bakpå før vi bretter opp ermene. Selv om vi har en del å gå på i valg av spill og valg av sjanser, så lager vi greit med mål i alle kampene. Forsvarsspillet er tidvis bra, men fortsatt litt å hente her om vi skal få ut potensialet i våre målvakter. Oppgaven deres blir i overkant i perioder, men har likevel levert gode prestasjoner begge to. Harald og Kristian har vært jevnt gode i alle kampene så langt og viser vei mot målet. Vi ser fram til treninger og kamper i Sverige, og forventer en type spill som minner mer om det norske, avslutter assistenttrener Erlend Aam.