Alltid godt å slå svenskene – Bergen

Alltid godt å slå svenskene

FyllingenBergen fikk flyt i spillet og vant hele 33-22 over LIF Lindesberg lørdag kveld.

Lagene fulgte hverandre tett de første 30 min, men Lindesberg var på det meste 4 mål foran. Etter en vellykket time-out klarte guttene fra dalen og knappe inn til 10-11 til hvilen.

Pausen ble brukt fornuftig, men de første 10 min var fortsatt jevne og målrike til 17-16. Derfra og ut var det bare ett lag på banen og FyllingenBergen lykkes med det aller meste i begge ender. Forsvaret satt tett og kompakt, og slapp knappest avslutninger igjennom. Espen Holand og Filip Svele delte på den offensive oppgaven i 5:1 og gjorde begge en utmerket kamp. Godt forsvar ble omsatt til kontramål og angrepsspillet gav full uttelling. Preben Rasmussen (bildet) gjorde nok en god kamp og står sammen med Kristian Bjørnsen, Espen Holand og Eivind Tangen for 22 mål. Nykommerne Axel Foyn Bruun og Trym Bilov-Olsen er også gode bidragsytere i dagens kamp med 3 mål hver.

–  Kjekt å se at flere melder seg på og at vi i lengre perioder viser høyere klasse i vårt spill. Jeg er godt fornøyd med mye av det vi gjør i dag og setter pris på å se at vi fikk forsvaret til å sitte bedre, sier Anders Fältnäs.

Kampfakta:
FyllingenBergen – Lindesberg 33-22 (10-11)

Preben Rasmussen 6, Kristian Bjørnsen 6, Espen Holand 5, Eivind Tangen 5, Axel Foyn-Bruun 3, Trym Bilov-Olsen 3, Harald Reinkind 1, Iben Rene Hvidsten 1, Torbjørn Aamelfot 1, Sindre Kolseth 1, Joakim Stenqvist 1,

Øvrige spillere
Erik Bjørnsen, Filip Svele, Tore Andre Lunde, Daniel Bergquist og Henrik Eidsvåg.

Fyllingen 4 x 2 min og Lindesberg 5 x 2 min

(FyllingenBergen)