Seier over Malmö i finalen i Sverige – Bergen

Seier over Malmö i finalen i Sverige

FyllingenBergen tok kommando fra start og nærmeste kjørte over Malmö innledningsvis i finalen.

Daniel Bergquist (bildet) stengte målet fullstendig og tok 14 av 21 skudd i 1 omgang. Det gav solide 15-7 ledelse til pause. Etter hvilen er kampen noe jevnere, men med fyllingsdølene i førersete til tross for at Malmö fikk skikk på sitt spill og kom noe nærmere. Eivind Tangen har funnet tilbake storformen og sammen med Axel Foyn Bruun er de virkelig en trussel for motstanders forsvar. FyllingenBergen noterer 10 spillere på skåringslisten i finalen og setter seg på toget hjem med 3 seire og turneringsseier.

– Pilene begynner å peke i riktig retning og vi begynner å finne struktur på vårt 5:1 hvor nye spillere begynner å bli tryggere i sine roller. Helgen har gitt oss svar på mange av de åpne spørsmål vi hadde og vi har fått utviklet spillet videre gjennom tette og gode kamper, sier Anders Fältnäs.

Kampfakta:
FyllingenBergen – Malmö 26-22 (15-7)

Eivind Tangen 6, Axel Foyn-Bruun 5, Kristian Bjørnsen 4, Espen Holand 3, Preben Rasmussen 2, Tore Andre Lunde 2, Trym Bilov-Olsen 1, Harald Reinkind 1, Erik Bjørnsen 1, Filip Svele 1,

Øvrige spillere
Iben Rene Hvidsten, Torbjørn Aamelfot, Sindre Kolseth, Joakim Stenqvist, Daniel Bergqvist og Henrik Eidsvåg.

Fyllingen 4 x 2 min og Malmö 3 x 2 min

(FyllingenBergen)