Sparebanken Vest fornyer med FyllingenBergen – Bergen

Sparebanken Vest fornyer med FyllingenBergen

Sparebanken Vest har vært en solid og god støttespiller for FyllingenBergen i mange år og nylig ble kontrakten fornyet for 2 nye sesonger.

Som en av klubbens store sponsorer var det viktig for FyllingenBergen at Sparebanken Vest ville satse videre slik at elitehåndball for herrer kan utvikles videre i Bergen. Sparebanken Vest vil også arrangere ”seminar” for spillerne med tema personlig økonomi, noe klubben tror mange spillere kan ha god nytte av.

Sparebanken Vest er sterke i Hordaland, men satser mye både sør og nord for Bergen. FyllingenBergen vil møte Elverum til eliteseriekamp i Stryn lørdag 24. september, og da vil Sparebanken Vest være kampsponsor på lagets første hjemmekamp utenfor Hordaland.