FyllingenBergen slår nedenfra – Bergen

FyllingenBergen slår nedenfra

Våre motstandere og Bookmakere tipper oss på nedre halvdel når status skal gjøres opp, og det har vi full respekt for. Selv tror vi at vi kan overraske allerede i år og har en klar ambisjon om å vinne langt flere kamper enn vi taper.

Med 8 nye spillere i troppen tar det selvsagt tid å få trygg samhandling til fungere, men vi aner konturen av et toppnivå som kan ta poeng fra de fleste. Gruppen er godt sammensatt og trives svært godt i lag, noe som er viktig i en rikholdig treningshverdag. Snitt alderen på A-stallen er 21,5 år og dermed rimelig ung og uerfaren, men det er dog noen som etter hvert har rutine tross ung alder.

Stjerneskuddene Eivind Tangen og Harald Reinkind har begge fått flere A-landskamper (senior) og flere kilo på kroppen, og begge har tatt nye steg det siste året. På samme landslags-dør banker også Kristian Bjørnsen som kom som en komet i fjor, og som har blomstret videre gjennom hele oppkjøringen. Vi føler oss ganske sikker på at det vil bli laget noen mål på vår høyre side i år også.

Vi håper og tror vi skal kunne overraske og underholde bergenserne i FRAMOhallen denne sesongen, og vi håper flest mulig tar turen for å gi guttene ekstra støtte og hjelp til å skape et ”fort” i FRAMOhallen hvor kun de aller beste på en god dag vil kunne stjele poeng.

(FyllingenBergen)