Härlig säsongspremiär i Framohallen – Bergen

Härlig säsongspremiär i Framohallen

Inför stor publik klarade vi att ro i land 2 väldigt viktiga poäng. På andra sidan stod ett Runar som kommer att ge tuffa kamper till de flesta motståndarna i år.

Kampen utvecklades som vi hade hoppats med ett Runar som drog ned på tempot mot hungriga Fyllingenspelare. Vi var i ledningen i stort sett hela kampen utan att lyckas ruska av oss ett klokt spelande Runar. Vi var många som trodde att vi kunde avgöra kampen mitt i andra halvlek då vi leder med 4 mål men olyckliga avslut och ett par utvisningar höll kampen vid liv. Först 2 min före full tid kunde spiken slås i kistan. Många spelare gjorde sin debut i den gula dräkten och klarade sig väldigt bra. Daniel Bergquist var stundtals strålande i mål och Trym Bilov-Olsen ivrigt på hejad av egen fanclub styrde angreppsspelet perfekt. Pris till matchen bästa spelare gick rättvist till Harald Reinkind som var 100% i sitt skytte! Sällan en bakspelare är det..

Med 2 poäng i bagaget glädjer vi oss till nästa kamp som kommer redan på onsdag borta mot Urædd.

Detta blir ett spännande år;-)

Hilsen Anders Fältnäs=