Poengdeling i Arendal – Bergen

Poengdeling i Arendal

FyllingenBergen og ØIF Arendal spilte uavgjort 29-29 i Arendal søndag kveld i en tett og jevn kamp.

Lagene byttet på å føre uten å klare tilrive seg nevneverdig ledelse. Våre gutter var bak 15-12 til pause og kunne takke målvakt Daniel Bergquist for at det ikke var flere mål. Daniel tok mange viktige baller, men kunne ikke hindre hjemmelaget å lede til hvilen.

I løpet av de 10 første minuttene av 2. omgang snudde våre gutter til kampen til ett mål foran etter en forrykende start. 10 min før slutt hadde Arendal føringen med 26-23, men pådro seg sin 6. utvisning for kvelden (av totalt 7) og denne muligheten lot ikke de gule gå fra seg. Kjappe mål av Axel Foyn-Bruun og Preben Rasmussen og ny utvisning til Arendal.  Eivind Tangen setter 3 mål på rappen og bringer lagene ajour igjen, før Axel setter FyllingenBergen i front med 28-29 med 2 min igjen på uret. Stillingskrig, teknisk feil og time-out Arendal på 29:43, før Arendal på mesterlig vis lurer inn en flyver etter pasning på 8 m til 29-29 med 7 sek igjen. FyllingenBergen tar time-out og avkast med 4 sek igjen og ender opp med en ok mulighet fra ca 10 m som Medhus redder med en fotparade. Medhus gjør en meget god kamp i Arendal målet og en lokal jury utpekte målvaktene som lagenes beste.

– Vi tar vårt første poeng i Arendal noensinne og får være fornøyde med det i en kamp som kunne gått begge veier, sier Anders Fältnäs

Målskårere: Kristian Bjørnsen 6 (3), Axel Foyn-Bruun 5, Preben Rasmussen 4, Eivind Tangen 4, Espen Holand 3, Harald Reinkind 3, Trym Bilov-Olsen 2, Joakim Stenqvist 1 og Tore Andre Lunde 1. FyllingenBergen 4 x 2 min. Arendal 7 x 2 min.