Sindre Kolseth til Bjørnar! – Bergen

Sindre Kolseth til Bjørnar!

Som en del av partnerklubb-samarbeidet mellom FyllingenBergen og Bjørnar, melder Sindre Kolseth i disse dager overgang til 1.divisjonsklubben i Arna.

«Dette er en fornuftig løsning som også er ønsket av spilleren selv. Sindre er en talentfull høyrekant som har tatt store steg de senere år. Derfor vil mye spilletid i 1.divisjon være en god ballast for Sindre med tanke på de kommende år og videre utvikling», sier Rune Søvdsnes i sportslig utvalg i FyllingenBergen.

I og med at klubbene har partnerklubbavtale, betyr dette at Sindre kan spille for begge klubber denne sesongen. Så lenge spilleren også er under 21 år må han heller ikke stå over kamper for å kunne spille for den andre klubben. Treningsuken for Sindre blir delt mellom Framohallen og Bjørnarhallen etter nærmere avtale mellom trenerne i klubbene. Sindre får 14 dagers karantene fra papirer er signert, og kan ikke spille for noen av klubbene i denne perioden.