Suksess i Strynehallen – Bergen

Suksess i Strynehallen

Det ble seier 26-24 og full poengpott til FyllingenBergen mot Elverum foran en fullsatt Strynhall lørdag ettermiddag. Det har lenge vært kjent at vi ville plassere en av hjemmekampene til Sogn & Fjordane og 700 tilskuere fikk se en tett og dramatisk Postenligakamp mellom 2 lag som begge har ambisjoner om medalje i årets serie.

Elverum kom best i gang og ledet raskt 0-2, men våre gutter tok raskt over føringen i kampen og leverte årsbeste de første 15 minutter til ledelse 9-4. Anført av en alltid skuddfarlig Rambo og temposterke Stegavik knappet Elverum sakte inn vår ledelse til 13-12 til pause.

Etter hvilen steg stemningen i hallen og Taigaen fikk massiv konkurranse av resten av hallen. Hjemmebanefølelsen steg hos de gule og lagene fulgte hverandre tett gjennom omgangen. Dog var bare Elverum i ledelsen på 21-22 med 9 minutter igjen å spille, før guttene fra dalen satt inn en fantastisk sluttspurt til seier 26-24 til stor glede for publikum i hallen.

Vi er utrolig imponert over viljen og innsatsen guttene viser i dag. Det lyste vinnervilje og hele linjen og vi skal huske at vi møter ett av Norges beste lag. Rambo er en stadig trussel  og lager 12 mål alene, Stegavik kriger inn 6 mål og Nergård er meget god i Elverum målet.

Selv er vi meget godt fornøyd med forsvarsspillet vårt i dag og anført av Espen Holand gjør vi det svært vanskelig for Elverum å få flyt i sitt angrepsspill. Bakerst slår Daniel Bergquist til med viktige redninger i kritiske faser, som vi omsetter i kontramål. Preben Rasmussen gjør en fantastisk kamp i dag og Eivind Tangen sikrer seieren med de 3 av de 4 siste målene. All honnør til Stryn Handballklubb og publikum for å sikre ett godt arrangement og super støtte i dag, sier Erlend Aam.