Vi kunne det, og vi gjorde det :-) – Bergen

Vi kunne det, og vi gjorde det :-)

En superspennende slutt i en litt lite velspilt håndballkamp endte med 27-26 til FyllingenBergen over Elverum i dag. Med scoring i siste sekund brøt jubelen løs i Framohallen, både på banen og på tribunen.

Begge lagene leverte dårligere spill enn de gjorde i Strynehallen lørdag. Forløpet av dagens kamp var allikevel ikke helt ulikt helgens kamp, med FyllingenBergen med en liten føring så godt som hele kampen. Også i kveld var Elverum oppe i ledelsen et par ganger til stor fortvilelse for de altfor få på tribunen. Seieren ble sikret helt i siste liten i kveld hvor ballen passerte forbi hele backrekken og havnet hos strekspiller Preben Rasmussen, for anledningen på høyre backplass. Preben fyrte av en underarm to-tre sekunder før slutt, og skuddet kom seg forbi Elverums sisteskanse.

Kampfakta:
FyllingenBergen-Elverum 27-26 (11-10)

Målscorere FyllingenBergen
Kristian Bjørnsen 8 (5)
Trym Bilov-Olsen 5
Filip Svele 5
Eivind Tangen 5
Tore André Lunde 2
Preben Rasmussen 1
Espen Holand 1 (bursdag i dag)

Toppscorer Elverum
Erik Thorsteinsen Toft 9

Utvisninger
FyllingenBergen 3×2 min, Elverum 4×2 min

Dommere
Kenneth Abrahamsen og Arne Mikal Kristiansen

Ler her fra ba.no, og her fra bt.no. Fra aviser østpå kan du lese fra h-a.no her, og ostlendingen.no her.