Neste kamp er den viktigste – Bergen

Neste kamp er den viktigste

Det ble kun knappe 24 timer spillerne i FyllingenBergen fikk glede seg over NM avansementet onsdag.

Allerede torsdag var spillerne igjen fokuserte på neste kamp og ble foret med video og taktikkerier, før den praktiske treningen ble viet spill mot offensivt forsvar. Søndag tar guttene turen til Sandefjord og ny seriekamp mot ligaens «ferskeste» lag. Dog har Sandefjord en lang og imponerende merittliste i vår øverste liga, men generasjonsskifte førte dem ned i 1 div. Som kjent overtok Sandefjord plassen da Oppsal trakk seg for noen uker siden. Det betyr møte med noen kjente ansikt. Ole M Michelsen, Aleksander Heggø og Jonas Torkildsen har alle fortid i Fyllingen, men valgte å prøve lykken i Sandefjord denne sesongen. Ett valg som brakte dem fra 1 div til Postenligaen på rekordtid, og muligheten til å spille på øverste nivå. Kjekt å se tidligere Fyllingenspillere vise seg fram i andre klubber

– Vi har fullt fokus på neste kamp og er ferdig med Elverums kampene. Det er alltid neste kamp som er den viktigste og vi tar overhodet ikke lett på noen motstandere. Forberedelsene til Sandefjord kampen er akkurat like grundige som når vi møtte Elverum, og er på mange måter en vanskeligere kamp for oss nå. Vi skal tåle å ha favorittstempel og ta med oss flyten, men vi er ikke på noen måte i nesegrus beundring over våre prestasjoner. Vi har mye å jobbe med i tiden fremover og kan ikke tillate oss å dvele ved tidligere prestasjoner. Resultater er for historiebøkene, det er neste kamp som gjelder og nå er det Sandefjord, avslutter Erlend Aam.

Kampen mot Sandefjord starter kl 15 i Jotunhallen på søndag.