Poengfangst i hvalfangerbyen – Bergen

Poengfangst i hvalfangerbyen

FyllingenBergen fikk med seg full pott og 12 plussmål fra hvalfangerbyen søndag etter 21-33 mot Sandefjord.

Spådommer til tross, så betraktet våre gutter aldri dette som en enkel kamp og forventet en Sandefjord lag som vil slåss i hver eneste kamp.

Slik gikk det også, FyllingenBergen førte kampen med Sandefjord hakk i hæl de første 40 minuttene. De gule var best og spilte seg til mange gode sjanser, men Orry Henriksen i Sandefjord målet hadde en svært god dag på jobb og holdt hvalfangerne inne i kampen lenge. Til hvilen sto der 10-13 og etter knappe 40 min bare 14-15, før FyllingenBergen takket for følge og vant de siste 20 min med 7-18.

Sentrale hos FyllingenBergen var Kristian Bjørnsen, Tore André Lunde, Preben Rasmussen og Harald Reinkind. Kvartetten sto for 24 mål totalt.

Alt i alt en svært god kamp av oss. Guttene spiller god håndball i lange perioder i begge omganger og vi kommer til gode avslutningsmuligheter. Sandefjords målvakt gjør en god kamp og tar mange av våre avslutninger i 1 omg. Tore André Lunde gjør sin beste kamp i Fyllingen drakten og vi er godt fornøyd med gjennomføringen av kampen. Etter 6 kamper i NM og serie ser vi fram til 3 gode treningsuker før neste kamp mot Drammen, avslutter Erlend Aam.