Ledig stilling i Framohallen – Bergen

Ledig stilling i Framohallen

Håndballklubbene drifter i dag Framohallen på dugnad, men det er åpenbart at for å ivareta nødvendig renhold trenger vi en person på dagtid. Vi utlyser derfor en stilling hvis daglige virke vil være renhold av bruksrom i Framohallen.

For at dette skal være passende for flere mulig søkere har vi ikke låst oss til en fast stillingsbrøk, men vi ser for oss i størrelsesorden 50%. Den daglige arbeidstiden vil være opp til den som bekler stillingen. Det vi ønsker er at hallen fremstår klar til bruk fra kl 1500.

Arbeidet går ut på daglig renhold i Framohallen; dvs foaje, korridorer, garderober og toaletter, med unntak av spilleflater.

Hvis du vil vite mer om stillingen ber vi om at du tar kontakt med Knut Waage i FyllingenBergen på tlf 924 19 400, eller sender en e-post til knut@fyllingenbergen.no.

Vi er klar til å få en ny på laget – er det deg?