Silkehansker mot DHK – Bergen

Silkehansker mot DHK

FyllingenBergen fikk en real krasjlanding i Drammen i kveld etter å ha flydd høyt i de første seriekampene.

Hele 38-31 sto det på lystavlen da dommerne blåste av, men «alarmen» gikk lenge før det. Drammen tok initiativet fra start og fikk absolutt kampen inn i sitt spor. De blåkledde fra Norges største veikryss fikk stort sett gjøre som de ville og guttene fra dalen sto med luen i hånden å så på. Halvspilt førte Drammen med 21-14 og med unntak av et lite blaff i starten på 2 omg (22-18), så var de gule bak med 5-7 mål hele kampen.

Borte var den fandenivoldske innstillingen vi har sett tidligere i sesongen og Drammen fikk på mange måter leke alene i egen stue.

Det er dumt å la arbeidshanskene ligge igjen i garderoben når du skal på jobb og vanskelig å gjøre grovarbeid med silkehansker. Vi er overhodet ikke tilstede når startsignalet går og kommer oss aldri inn på riktig spor igjen. DHK er bedre enn oss i nærmest alle faser av kampen og får satt riktig avstand i både forsvar og angrep. Det vi leverer i forsvar er et skole eksempel på hvordan det ikke skal gjøres. Det er nesten rart at vi «bare» taper med 7 når vi evaluerer følelsen vi satt med rett etter kamp. Når det er sagt, så klarer vi tross alt lage 31 mål uten å på noen måte føle at vi er i noen flyt. Så vi snubler nok over noen elementer å ta med videre etter dette også, men vi er svært skuffet over prestasjonen vår i dag, sier Erlend Aam.

Målskårere: Trym Bilov-Olsen 8, Preben Rasmussen 5, Tore André Lunde 5, Kristian Bjørnsen 5, Eivind Tangen 4, Espen Holand 3 og Filip Svele 1.

FyllingenBergen: 5 x 2 min utv. Drammen: 3 x 2 min utv