Snipp-snapp-snute, så var NM eventyret ute – Bergen

Snipp-snapp-snute, så var NM eventyret ute

Det ble bare nesten for FyllingenBergen i Nadderudhallen onsdag kveld.

Etter et merkelig kampforløp vant Haslum 31-28 og vi kan ønske dem lykke til videre i NM.

Det ble en uhyre tung åpning for våre gutter når Haslum går direkte i 5-0 og videre til 10-2 etter 15 min, og kampen virker kjørt før den er kommet skikkelig i gang.

Sakte spiser Fältnäs gutter seg inn i kampen igjen og etter 24 min i 2 omg oppe i rygg på Haslum med 26-25 og 28-27 noen minutter senere. FyllingenBergen taper kampen de første 15 minuttene og er klart best de siste 45 minutter, uten at det hjalp tilstrekkelig.

– Det blir helt feil å skylde på dommerne, og vi skal feie for egen dør hvor der er nok å ta av. Å gi Haslum 8-måls forsprang etter 15 min er utilgivelig, og det er her vi taper kampen. Derfra og ut vinner vi, og fremstår langt mer slik vi ønsker. Harald gjør sesongbeste i angrep og Joakim sesongbeste bak, samt at Daniel får noen virkelig flotte viktige redninger i fasen hvor vi går helt i rygg, men oppsummert er vi ikke gode nok i samtlige 60 min, sier Erlend Aam.

Målskårere: Harald Reinkind 7, Kristian Bjørnsen 7, Trym Bilov-Olsen 4, Filip Svele 4, Joakim Stenqvist 3, Espen Holand 2, Eivind Tangen 1