Deilig seier – Bergen

Deilig seier

Det ble en jevn og tett kamp da FyllingenBergen tok i mot BSK/NIF til dyst i Postenligaen søndag kveld, men etter en spennende avslutning kunne hjemmelaget juble for seier 33-31.

BSK/NIF tok tidlig kommando i kampen og var det førende laget før hvilen. FyllingenBergen bommet mye og kastet vekk flere baller i 1 omg, og gav med det bortelaget mange gode sjanser. Heldigvis sto Daniel Bergquist en god omgang i FyllingenBergen målet med 10 redninger og hindret BSK/NIF større ledelse til pause.

2 omg blir av annet kaliber og de gule tar vesentlig bedre vare på sine sjanser fremme. Det gir god uttelling og klar omgangseier, og med det fin sammenlagtseier etter 60 min.

– Dette ble jo mer drama enn vi på benken liker, men det er jo de jevne og tette seirene som gjør det spennene å gå på håndballkamp. Vi har dårlig uttelling på ballene våre før pause og kaster bort hele 27 på bom og feil, det er helt i overkant mye. I 2 omg klarer vi være noe mer direkte og utnytte mulighetene et offensivt forsvar gir. I dag har vi strålende linjespill med Preben og Joakim i begge ender av banen, og det varmer et trenerhjerte når Kristian og Espen «stjeler» baller av motstanderne og omsetter disse i kontramål. En deilig seier og ikke minst en viktig seier for oss, nå er vi med helt der oppe hvor vi liker å være, avslutter en tydelig fornøyd Erlend Aam

Målskårere:

Kristian Bjørnsen 8, Preben Rasmussen 7, Espen Holand 5, Harald Reinkind 3, Tore Andre Lunde 3, Eivind Tangen 3, Joakim, Stenqvist 2, Filip Svele 2.