Kom til kort på Langhus – Bergen

Kom til kort på Langhus

Det ble mye nesten for FyllingenBergen borte mot Follo søndag kveld og tap 27-23 (14-10).

Likevel var det mye som var bedre enn i forrige kamp og guttene spiller seg til veldig mange gode sjanser. Forsvaret sitter vesentlig bedre og utover i kampen for Daniel bra treff i mål med mange viktige redninger. Follo fører likevel hele kampen og nærmere enn 1 mål bak kommer de gule aldri. Follo forblir ubeseiret i nye Follo Trykk Arena foreløpig og hadde imponerende 1370 tilskuere i ett flott arrangement.

-Utfordringen er å få satt klare sjanser i mål og det blir vår akilleshæl i dag. Vi brenner for mange gode sjanser og i det lyset er det utrolig at vi nesten vinner. Espen blir taklet stygt tidlig i kampen og skader seg i ryggen, men Iben gjør et godt innhopp og blir vår beste spiller, sier Erlend Aam

Målskårere: Iben Hvidsten 6, Kristian Bjønsen 6 (2), Harald Reinkind 4, Trym Bilov-Olsen 3, Preben Rasmussen 1, Eivind Tangen 1, Espen Holand 1 og Tore Andre Lunde 1