Overbevisende mot Runar – Bergen

Overbevisende mot Runar

FyllingenBergen tok en overbevisende borteseier 25-28 og førte fra start til mål i Runarhallen.

Guttene tok føring fra start og sto fram i begge ender av banen. Anført av en opplagt Harald Reinkind rykket de gule i fra og holdt Runar minst 3 mål bak hele veien. Espen Holand og Preben Rasmussen gjorde også en svært bra kamp. Pauseresultatet var 12-18 og 1.omg er noe av det bedre vi har sett fra guttene i år. 2 omg går i samme spor, men Runar prøver flere forsvarsvarianter og kommer i perioder noe nærmere. Daniel Bergquist har flere viktige redninger i denne perioden, og på det meste fører vi med 7 mål. Tore André Lunde gjør også en av sine absolutt beste kamper i dag.

– Fantastisk innsats og prestasjon av guttene i dag. De utfører oppgavene som avtalt og vi lykkes svært godt i begge ender av banen. Dette var en skikkelig lagseier og kjennes veldig fortjent akkurat nå. Vi hadde stor tro på dette i forkant og det er godt for oss å lykkes etter en litt mager poengperiode, sier Erlend Aam.

Målskårere: Harald Reinkind 6, Kristian Bjørnsen 6 (2), Preben Rasmussen 5, Espen Holand 5, Tore André Lunde 4, Filip Svele 1 og Eivind Tangen 1.

Ingen utvisninger.

(FyllingenBergen)