Solid hjemmeseier – Bergen

Solid hjemmeseier

FyllingenBergen vartet opp med strålende forsvarsspill fra start og fikk ØIF Arendal under solid press i kveldens Postenligakamp i FRAMOhallen.

Riktignok leder sørlendingene 2-4, men derfra og ut handlet det aller meste om FyllingenBergen. ØIF Arendals storskytter, Andre Jørgensen Hofstøl, fikk spesialoppvartning hele kampen og Arendalittene måtte slite for målsjansene hele veien. Anført av Espen Holand leverte deg gule en strålende forsvarskamp i 2 x 30 min. Til pause ledet Fyllingsdølene med 17-12 og laget mål fra alle posisjoner. Filip Svele styrte solid opp angrepsspillet og leverte selv nok en god kamp med 8 mål. Kristian Bjørnsen laget slev 9 mål, men var i tillegg nest sist på de fleste av innspillene til linjespiller Preben Rasmussen. Sondre Paulsen på Arendal har så langt vært foretrukket foran Kristian Bjørnsen på Landslaget, men vi vil tro Paulsen bokstavelig kjenner pusten i nakken nå. På det meste var FyllingenBergen foran med 11 mål (29-18), men modererte seg til sluttresultat 33-26.

– Vi er strålende fornøyd med guttene i dag. De løser oppgavene helt utmerket og fortsetter det gode spillet vi har sett de siste ukene. Gjengen som nå spiller sammen begynner å bli trygge på hverandre og funnet herlig rytme i spillet. Vi har god bredde i laget og lager mål fra alle posisjoner i dag, samt at vi er nøyaktige bakover. Det blir seier av slikt, sier Erlend Aam.

Målskårere: Kristian Bjørnsen 9 (4), Filip Svele 8, Espen Holand 5, Tore Andre Lunde 4, Preben Rasmussen 3, Harald Reinkind 2, Joakim Stenqvist 1 og Eivind Tangen 1.

FyllingenBergen 4 x 2 min, ØIF Arendal 3 x 2 min