Full runde 3. juledag – Bergen

Full runde 3. juledag

I England har de sin "Boxing Day" og i Norge testes det nå ut med full runde i Postenligaen for menn 27. desember.

Det betyr at FyllingenBergen legger turen østover til møte med serieleder Elverum i Terningen Arena kl 16:00. Kampen kan du følge på TV2 Sumo.

– Vi er akkurat ferdig med de siste forberedelsene og gjennomkjøring på trening, og føler oss rimelig klar for både Elverum og 2600 tilskuere i Terningen. Det blir stor stas å spille for full hall og god stemning, og vi synes det er strålende å få komme nettopp til Elverum på en dag som dette. Vi tar med oss at vi har vunnet 2 ganger over Elverum i år, men er selvsagt klar over at Elverum har hatt jevnt gode resultater etter det. Likevel har vi tro på å kunne være med helt inn når Elverum byr opp til fest, sier Erlend Aam.