Langt unna – Bergen

Langt unna

FyllingenBergen gjestet Elverum 3. juledag, men måtte reise tomhendt derfra etter 28-19 tap.

De 2164 tilskuerne fikk se ett Elverum lag med masse vilje, innsats og hjerte slåss for en fortjent seier etter 12-9 til pause.
Våre gutter hang med til pause noen mål bak, men fikk aldri i gang ett skikkelig kollektivt angrepsspill. Dette gav etter hvert Elverum masse kontringsmuligheter og ankomstmål, og alle muligheter til å kontrollere kampen inn.

– Vi er i realiteten langt unna i dag. Langt unna på resultattavlen og langt etter i effektivitet i spillet. Vi ble invitert til fest, men ble stående i døren med luen i hånden uten å ta steget ut på dansegulvet. Vi tok ikke opp fighten i angrepsspillet vårt og falt tilbake til gamle synder med skudd fra stor distanse. Det holder ikke mot de beste og holdt derfor heller ikke i dag. I etablert forsvar gjør vi en godkjent kamp og bakerst tar Daniel mer enn vi kan forvente og blir vår beste spiller, sier en skuffet assistenttrener.

Målskårere: Harald Reinkind 5, Filip Svele 4, Tore Andre Lunde 3, Kristian Bjørnsen 3 (2), Preben Rasmussen 2, Joakim Stenqvist 1 og Sindre Kolseth 1
Utvisninger:  2 x 2 min. Elverum: 3 x 2 min. Toppskårer Elverum: Andreas Rönnberg og Aleksander Børresen med 6 mål hver.

Nå venter en lang seriepause pga EM i Serbia og neste kamp er først 5. februar. Dog skal det ikke hviles, men trenes hardt. I perioden skal guttene til Tyskland å møte knallhard motstand fra Bundesliga og treningskamper her hjemme.