Klart tap for Leipzig – Bergen

Klart tap for Leipzig

Etter en lang reisedag skulle FyllingenBergen måle krefter mot DHFK Leipzig i byen Zeitz.

1 omg åpent forrykende og målrikt, og bar preg av at begge lag lykkes med det meste i angrep og mindre bak.
Etter jevnspilte 30 min hvor FyllingenBergen førte, gikk lagene til pause med 19-18 til hjemmelaget.

I 2.omg gikk Leipzig opp et knepp i aggressivitet bak, tok ut mer høyde og satt inn taklinger med langt mer krutt.
Dette bød på åpenbare problemer for pent spillende fyllingsdøler og omgangen sto i tysk tegn fra A til Å.
Våre gutter ble halsende etter i begge ender og fikk aldri skikkelig flyt på noe. Tross en opplagt Espen Holand i forsvar og en skåringskåt Trym Bilov-Olsen fremme, så ble det hele noe tannløst og Leipzig kunne kontrollere kampen inn til fortjent seier 34-26. Fredrik Mossestad (egen rekrutt) debuterte på A-laget og gjorde sine saker bra.

–    Vi fikk som ventet, og litt som fortjent. De spiller fysisk tøffere enn oss, men uten å på noen måte være stygge. De er kort og godt mer aggressive og nøler ikke ett tiendel når sjansen byr seg. Der har vi en del å lære, og det er jo strengt tatt derfor vi er her. Viktig for oss å få Axel, Erik og Trym i gang igjen, så vi skal bruke kampene her nede godt, sier assistenttrener Erlend Aam.

Målskårere: Trym 6, Filip 5, Harald 4, Joakim 4, Espen 2, Tore 2, Espen 2, Kristin 2 og Axel 1.