Chancenlos gegen TSV Hannover – Bergen

Chancenlos gegen TSV Hannover

FyllingenBergen var regelrett sjanseløse i møte med Hannover lørdag kveld.

Lystavlen viste 41-25 før dommerne blåste av og det var nødvendigvis ikke mer enn fortjent. Hannover var bedre i alle faser og trolig på alle spilleplasser også. De gule yppet seg litt i starten og spilte seg til gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Det hadde ikke Hannover problemer med og førte med 19-11 til hvilen. Kristian Bjørnsen var mestskårende hos Bergenserne og alt i alt var kantspillerne mest fremtredende.

–    Vi fikk oss en real leksjon i tysk krafthåndball og var aldri i nærheten av å kunne utfordre Hannover. De viste oss forskjellen på Bundesliga og Postenligaen, og gav oss nyttig lærdom. Det nytter ikke å stå med luen i hånden, og særlig ikke når man er lettere, lavere og yngre enn sine motstandere, sier Erlend Aam.

Målskårere:  Kristian 7, Espen 4, Iben 4, Harald 3, Axel 2, Trym 2, Joakim 2  og Filip 1

Bilder fra oppholdet i Dessau finner du her.