Iben Hvidsten fra FyllingenBergen til Bjørnar – Bergen

Iben Hvidsten fra FyllingenBergen til Bjørnar

FyllingenBergen og samarbeidsklubben Bjørnar i 1.divisjon er enige om at Iben Hvidsten melder overgang til Bjørnar. Dette betyr at spilleren er aktuell for spill for både Bjørnar og FyllingenBergen resten av sesongen.

«Dette er en vinn vinn situasjon både for klubbene og spilleren. Iben trenger mer spilletid enn han har fått i FyllingenBergen hittil denne sesongen. Det vil han kunne få i Bjørnar, og forhåpentligvis vil han med sin erfaring kunne bidra til at klubben beholder sin plass i 1.divisjon. Bergen trenger ett lag i 1.divisjon, og derfor er det viktig for oss at Bjørnar tar så mange poeng som mulig i del to av sesongen», sier Rune Søvdsnes, sportslig ansvarlig i styret i FyllingenBergen.

Iben vil være spillerklar Bjørnar til kampen mot Mika Nurmi og hans Haugaland den 4. februar. Iben skal fortsatt ha mesteparten av sin treningsuke i Framohallen, men vil også delta på treninger med Bjørnar.

PS! Bjørnar har i tillegg sikret seg underskriften til Alexander Heggø, som returnerer til solkysten etter en halv sesong i Sandefjord Håndball. Alexander har allerede spilt et par kamper for sin nye klubb.