Gratis kamp førstkommende søndag – Bergen

Gratis kamp førstkommende søndag

Eivind Tangen (bildet), og resten av laget innviterer til kamp med gratis adgang for guttelag når Sandefjord Håndball kommer på besøk til Framohallen.

Alle guttelag er herved spesielt invitert til Framohallen søndag 5. februar. Vi gleder oss til å komme i gang igjen etter mesterskapspausen og svil spesielt slå et slag for guttehåndballen i regionen. Eivind Tangen informerer før kampen og sørger for noe å spise for lagene som melder seg på. FyllingenBergen ønsker at det fortsatt skal være fokus rundt guttehåndball, også nå etter at EM finalen er unnagjort (gratulerer Danmark!).

Vi klipper inn litt tekst fra NHF Region Vests samtale med vår hovedtrener Anders Fältnäs:

– Det er viktig å fortsette å formidle hvor fantastisk idretten vår er, og vi håper det er mange som ønsker å benytte seg av dette tilbudet. Eivind Tangen, den eneste spilleren i troppen som pr. i dag ikke er i trening, vil fortelle litt om forberedelsene til kamp på dette nivået, og alle som deltar vil samtidig få noe å bite i. Dette er noe alle som er glad i herrehåndball bør få med seg, sier lagets svenske trener, Anders Fältnäs.

Og når det gjelder kampen, kan vi forvente et heltent hjemmelag?

– Det kan jeg love deg. Vi har hatt en god treningsperiode nå når det har vært pause i ligaspillet, og hadde sist helg en fantastisk bra turneringshelg i Tyskland. Her fikk vi trent godt, vi hadde fire veldig bra matcher, selv om Bundesligalaget Hannover ble i tøffeste laget i den femte. Men det skulle egentlig bare mangle, de spiller i en liga av en annen dimensjon enn det vi gjør, og det positive fra den kampen var at vi fikk møtt et lag fra øverst hylle. Vi lærte mye mot dem, og fikk maksimalt ut av turen til Dessau utenfor Berlin. Det skal vi ta med oss nå når vi går inn i siste del av sesongen.

Sandefjord ligger helt i bunn. Lett match?

– Nei den fellen skal vi ikke gå i. Det er ingen enkle kamper i denne serien, men samtidig må vi tåle å være favoritter. Vi drømmer fremdeles om medaljer, og da skal Sandefjord slås hjemme, fortsetter han.

Og skadeproblemene ser ut til å bedre seg for laget?

– Det er svært gledelig at Erik Bjørnsen, Trym Bilov-Olsen og Axel Foyn Bruun er på banen igjen, og de har alle fått nyttig kamptrening i helgen. Dermed er det bare Eivind Tangen som er ute akkurat nå, og det skal bli godt å få alle guttene på plass etter hvert, avslutter Fältnäs.

 De som ønsker å melde seg på til gratistilbudet gjør det til anders@fyllingenbergen.no. For de lagene som melder på 10 spillere i lagdrakt, kommer det i tillegg to ledere inn. Sammen kan disse forvente seg en spennende forberedning, og et hjemmelag som satser på en god kamp, og 2 poeng i første oppgjør av serieinnspurten.

FyllingenBergen – Sandefjord Håndball Framohallen, søndag 5. februar kl 18:00!