Treningskamp mot Stord i kveld – Bergen

Treningskamp mot Stord i kveld

Etter en lang pause er det greit å få fart på spillet igjen før det virkelig gjelder mot Sandefjord i Framohallen på søndag.

Fire av våre spillere er ikke med på kveldens kamp:
Eivind Tangen (operert)
Henrik Eidsvåg (syk)
Filip Svele (hviler albuen)
Sindre Kolseth (syk)

Fra Stord har vi fått følgende kommentar:

«Veldig glad for at vi får møte et elitelag 4 dager før seriespillet tar til igjen mot Fram til helgen.  Etter en lang pause er det viktig å komme opp igjen i kamptempo, og da er det perfekt å møte et FyllingenBergen med de fleste spillerne tilgjengelig. Februar  måned blir viktig for Stord med tanke på å melde seg på i opprykkskampen igjen, men hovedmålet er uansett å utvikle troppen for å stå rustet for fremtidig eliteseriespill», kommenterer Stord-trener Vidar Gjesdal før kveldens treningskamp.