Lekende lett i restarten – Bergen

Lekende lett i restarten

Postenligaen restartet igjen i kveld med besøk av Sandefjord i Framohallen, og hvalfangerne ble sendt nådeløst hjem med stygge sifre.

Ivrige fyllingenspillere gav seg ikke før det sto 47-22 på lystavlen og man kunne nesten få litt vondt av Sandefjord.

De gule lykkes med det aller meste i første omgang og kunne gå til hvilen med 24-7. Bakerst tok Daniel det forsvaret slapp igjennom i 1 omg og overlot plassen til Henrik i 2 omg som fulgte opp på samme måte. Fremover var egentlig alle gode, men Harald Reinkind var i storslag med 9 spillemål og flere assist.

En strålende start på del 2 av serien for vår del. Sandefjord uten Rein Havang ble ingen målestokk og de fikk det tungt utover, men vi på vår side fikk i gang spillet i begge ender av banen. Selvsagt viktig å vinne, men det var også viktig for oss å få i gang de som har vært ute med skader i lengre tid. Pilen peker riktig vei for Axel, Trym og Erik som alle bidro godt i dag. Espen gjør manns jobb bak og stjeler flere viktig baller som omsettes i kontramål av Kristian, og Harald viser takter vi ønsker oss i hver kamp, sier Erlend Aam

Målskårere:

Harald Reinkind 9, Kristian Bjørnsen 9 (3), Espen Holand 8, Axel Foyn Bruun 6, Trym Bilov-Olsen 5, Preben Rasmussen 4, Tore Andre Lunde 3, Filip Svele 2 og Sindre Kolseth 1.