Laget gikk «all-in» og vant 30-26 – Bergen

Laget gikk «all-in» og vant 30-26

Nå var det muligens ikke laget som satset både svømme- og fjelltur, men guttene gikk i hvert fall til verket med krum nakke i dag og innstilt på å sloss.

Etter en litt famlende start hvor spillerne virket nølende og litt usikre, så fant man etter hvert flyten utover i 1 omgang og fikk knappet inn på Drammens ledelse til 14-15.

2 omg er forrykende sett med gule øyne og guttene fra dalen fremstår nærmest som et nytt lag.

Spillet og skuddene sitter mye bedre, returløpet er heroisk og forsvarsspillet gnistrer. I perioder er det nesten som det bare er ett lag på banen og blåtrøyene fra Drammen blir statister.

Bakerst gjør Daniel en av sine beste kamper og fortsetter trenden fra 1.omg mot Haslum. Preben gjør en solid kamp på linjen og var en reell utfordrer til Daniel om kveldens BB pris.

-Anders la press på både spillerne og seg selv ved å våge å si at dette var viktig. Han fikk den responsen han ønsket og guttene skal ha all ære av seieren i dag. I dag la vi ned et solid stykke arbeid og vant fortjent, og samtidig holder vi liv i ambisjonen om medalje. Fantastisk innsats og en strålende lagseier, sier assistenttrener Aam.