Søndagsskole på en lørdag – Bergen

Søndagsskole på en lørdag

Bordet var dekket til fest med DHK tap i går, men våre gutter kom i finstasen uten vilje til å bli skitne på knærne.

BSK styrte 1. omg som de ville og med god hjelp av en svært god Jungman i sitt mål festet de tidlig et grep på kampen.
De gule fra dalen brente sine sjanser og bød på kontra, og gav fra seg initiativet i kampen.
BSK takket for følge og økte til 15-9 når halvtimen var gått. Da hadde søndagsskoleguttene notert seg for 21 bomskudd og ingen utvisninger.

En tordentale og en pause senere tok det bergenserne 17 min å være i ledelse 16-17, og et fåtallig publikum var vitne til en synlig forvandling en stakket stund.
Siste del av omgangen var jevn, men igjen fikk BSK sitte i førersete og ro det hele land til seier 26-24.
Med det gjorde FyllingenBergen det svært vanskelig for seg selv å nå medaljer uten betydelig hjelp av andre.

-Det er ikke mange kamper man vinner i Postenligaen om man ikke er villig til å få noen skrubbsår. Vi er skuffet over at vi ikke går inn til kampen med tøffere innstilling og at vi ikke er villig til å legge fra oss silkehanskene.
Vi skuffer oss selv og  andre ved å ikke ta bedre vare på sjansene våre, men vi må gå i oss selv. Vi leverer ikke godt nok i dag og må erkjenne at BSK slåss mer for seieren, sier Erlend Aam