Hjemmefortet er styrket – Bergen

Hjemmefortet er styrket

FyllingenBergen befestet sin sterke hjemmestatistikk ved å vinne 30-25 over Follo søndag kveld.

I det som tegner til å bli den jevneste serieavslutningen på lenge, så er fortsatt alle muligheter fra 3 til 9 plass mulig.
Alle slår alle, men vi trenger hjelp for å kunne ta medalje. Sluttspillplass er trolig sikret med 1-2 poeng.

Kveldens kamp startet bra og de gule tok føringen fra start til ledelse 7-3 etter 12 min, men ubesluttsomt angrepsspill gav Follo gode kontramuligheter som de tok godt vare på. Ledelsen ble sakte spist opp fram mot hvilen og til pause lyste tavlen 14-13. Fyllingen hadde falt ut av konseptet og sine egne avtaler, men brukte pausen godt.

2 omg ble langt lystigere og anført av en meget god Espen Holand tok guttene bare 10 minutter å etablere en ledelse på 4-5 mål.
Kampen i kampen var det innbyrdes forholdet etter bortetapet med 4 mål før jul. Det var derfor viktig å vinne med 5 mål om muligheten gav seg.
Guttene red stormen av og vant med de nødvendige 5 mål, og er derfor foran Follo om vi skulle havne på lik poengsum.

-Viktig for oss å reise kjerringen etter det forsmedelige tapet sist mot BSK.
Vi svinger i prestasjonene fra topp klasse til junior, men er bra bak i etablert forsvar gjennom hele kampen.

Fremme gjør vi mye rart i perioder, men har heldigvis noen goalgettere som får satt de forløsende målene når vi trenger dem.
Både ankomst og returløp er vesentlig bedre i 2 omg og jeg synes vi vinner fortjent, sier Erlend Aam

Målskårere: Kristian Bjørnsen 9(3), Espen Holand 6, Preben Rasmussen 5, Axel Foyn Bruun 5, Filip Svele 2, Harald Reinkind 2 og Trym Bilov-Olsen 1.

Utvisninger 4 x 2 min