Lerøy seirende ut av Sponsorcupen – Bergen

Lerøy seirende ut av Sponsorcupen

Fredag 9. mars gikk FyllingenBergens årlige sponsorturnering av stabelen.

Her var 90 ivrige påmeldte vitne til at håndball definitivt ikke er for pyser. Etter 6 innledende kamper var det klart for finale mellom tittelforsvarer Lerøy og utfordrer Nordialog. Tross iherdig innsats av Nordialog stakk til slutt Lerøy av med seieren.

Etter mye svette og tårer i Framohallen var det så klart for bankett på Scandic Bergen City Hotell med god mat og godt selskap etterfulgt av premieutdeling. Premiene ble som på alle høytidelige utdelinger overrakt av de store stjernene og her var FyllingeBergens elitespillere med å belønne dagens innsats av typen elegant råskap utført med ubeskyttet risikovilje. 

FyllingenBergen takker for innsatsen både på og utenfor banen og ønsker alle velkommen igjen til neste utgave av turneringen i 2013.

Hilsen Ellen og Anders