Medaljehåpet lever – Bergen

Medaljehåpet lever

Det ble både jevnt og dramatisk i Framohallen søndag kveld, men FyllingenBergen dro i land seieren med 30-27 over Nøtterøy.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom nesten hele 1. omgang, men våre gutter snur 11-12 til pauseresultat 15-12.
Andre halvdel åpner som første slutter og de gule øker til 17-12 etter bare noen minutter,  men Nøtterøy har ingen planer om å gi opp.
Anført av en svært god , og evigung, Jonny Jensen, kommer Nøtterøy tilbake gang etter gang. Knappe 2 min før slutt er Nøtterøy målet bak på 27-26.
Tre kjappe mål av Kristian Bjørnsen og Preben Rasmussen, og en uhyre viktige redning av Daniel Bergquist sikret hjemmeseieren.
Med kveldens seier rykket FyllingenBergen opp på 4.plass og er allerede klar for sluttspillet som starter rett over påske.
2 kamper gjenstår av årets serie, borte mot Herulf neste søndag og hjemme mot Viking neste onsdag

-Vi kan vel oppsummere ved å si at Nøtterøy spilte som forventet, men at vi ikke løste det helt som vi ønsket.
Vi svingte stort i prestasjonene våre i dag og er derfor mest av alt glad for seieren, men vi må heve oss opp til et jevnere nivå for å nå nye høyder.
Preben gjør en god kamp i dag og er vårt beste, men både Trym og Harald har sine perioder med storhet.
Bak har vi litt å gå på, for å si det diplomatisk, sier Erlend Aam.

Målskårere: Preben Rasmussen 7, Harald Reinkind 5, Trym Bilov-Olsen 5, Kristian Bjørnsen 5(1), Axel Foyn-Bruun 3, Filip Svele 3 og Espen Holand 2.