Tøff bortekamp – Bergen

Tøff bortekamp

FyllingenBergen legger turen til Moss for møte med nedrykksklare Herulf søndag.

Medaljehåpet lever fortsatt og 3.plassen er innenfor rekkevidde, men bare om våre gutter vinner sine gjenstående kamper søndag og onsdag, og Drammen avgir 2 eller 3 poeng. Søndag møtes Runar og Drammen, og begge lagene har også mulighet til å vinne 3 plassen. Realiteten er at med bare 2 kamper igjen, så kan det likevel ende med alt fra 8 til 3 plass.

Titter man på tabellen kan man lures til å tro at bortekampen mot Herulf er grei skuring for medaljesugne bergensere, men det vil ikke trenerne høre snakk om.

-Vi er ikke i posisjon til å ta lett på noen kamper og slett ikke lag som spiller helt uten tabellpress. Å møte Herulf i klubbens siste hjemmekamp i Postenligaen kan fort bli tøffere enn vi ønsker. Det ville nesten vært bedre å møte dem med ryggen mot veggen. Men om vi er skjerpet og løser oppgavene våre, så skal det være mulig å ta med seg begge poengene hjem, sier en forsiktig optimistisk Erlend Aam