Solid borteseier – Bergen

Solid borteseier

FyllingenBergen gjorde sin del av jobben denne runden med 22-33 seier over Herulf i Moss, men ikke uten kamp.

Herulf hadde ingen planer om å gi ved dørene og kjempet heroisk til etter hvilen (11-14) gjennom et tett forsvar og bra returløp.
Våre gutter slet med å få ballen i mål før pause, men spilte seg til gode sjanser hele veien.
Noen minutter ut i 2. omg sa FyllingenBergen takk for følget og luften gikk litt ut av Herulf utover omgangen.
Joakim gjør manns jobb i forsvar og binder forsvaret sammen på en god måte. Fremover gjør Trym og Harald begge en god kamp og bidrar sterkt til en komfortabel 11 måls seier.

-Godt fornøyd med at vi holder koken i 60 minutter og ikke lar oss stresse av at Herulf henger med. Vi var forberedt på det, men samtidig sikre på at vi ville få betalt til sist. Vi får ikke gjort så veldig mye med de andre resultatene, men kan fornøyd konstatere at vi fortsatt i høyeste grad er med i kampen om 3.plassen, sier assistenttrener Erlend Aam.

Situasjonen er nå at FyllingenBergen ligger på 3. plass, men tett fulgt av Drammen og Runar på samme poengsum.
Poenget bak halser Arendal som slo Haslum i dag.

Målskårere: Trym 7, Kristian 7 (3), Preben 5, Harald 5, Tore 2, Espen 2, Axel 2, Filip 2 og Joakim 1