Årsbeste mot Viking – Bergen

Årsbeste mot Viking

FyllingenBergen vartet opp med årsbeste og 29-20 mot Viking Stavanger i Framohallen onsdag kveld.

Hjemmelaget var klart best i alle spillets faser, men en dyktig Robert Lechte i Viking målet hold Siddisene inne i kampen til pause.
2. omg ble på mange måter enveiskjøring og etter hvert ble det svært interessant å følge med på de andre kampene i ligaen.
Men beklageligvis gikk ikke resultatene i Oslo og Drammen vår vei, og til tross for at guttene holdt 3. plassen før kampstart ble det likevel bare en 4. plass til slutt.
Dermed havnet vi bak Drammen på innbyrdes oppgjør. Vi gratulerer Haslum med seriegull, Elverum med sølv og Drammen med bronse.

-Vi er veldig fornøyd med hva vi leverer i dag. Erik og Joakim gjør stor jobb i forsvar og overlater nedfallsfrukten til en opplagt Daniel i mål.
Fremme er Tore Andre «outstanding» i dag og vår klart beste. Tipper det smakte godt mot gamle lagkamerater.
At Runar tapte og Drammen vant, og at vi dermed havnet på 4 plass, det lever vi godt med. Vår dårlige periode før jul får ta skylden for det, men nå skal vi være skjerpet inn mot sluttspillet. Kurven peker riktig vei og vi gleder oss til å spille igjen etter påske, sier assistenttrener Erlend Aam