Dramatiske sluttminutter på Nøtterøy – Bergen

Dramatiske sluttminutter på Nøtterøy

Det ble både hektisk og dramatisk i FyllingenBergens første sluttspillkamp  onsdag kveld, en kamp som endte 22-22.

Våre gutter er klart best i første omgang og fører med 2-3 mål, men blir snytt for en 7m på tampen og Nøtterøy reduserer til 9-11 like før hvilen.
Kristian Bjørnsen pådrar seg direkte rødt kort etter 20 min og overlater kanten til Nicholas F Andreassen i sin første bortekamp (og 2 elitekamp). Han gjør seg ikke bort og setter også ett viktig mål mot slutten.

I starten av 2 omg er det Nøtterøy som tar kommandoen og snur det hele til 15-13, men Fyllingsdølene lot seg ikke spille ut og overtar til 22-19 med mindre enn 3 min igjen.
De siste minuttene preges av mye rart i begge ender og av alle aktører, og bergenserne belønnes med 2 utvisninger. Nøtterøy takker for hjelpen og setter 3 strake mål til 22-22.
Nøtterøy har ballen på tampen og setter inn ekstra utespiller for målvakt og spiller 7 mot 5. Dermed får de også satt skudd i tverrligger og får en sjanse til med direkte frikast.
Heldigvis holder de gule buret rent og kan ta med ett uhyre viktig poeng over fjellet. Tore Andre Lunde er igjen best hos FyllingenBergen

-Vi skal være fornøyd med å klare 1 poeng slik kampen utvikler seg på slutten. Etter rødt på Kristian tidlig må vi klare oss uten begge våre faste kantspillere, og blir tvunget til å gjøre endringer i forsvar, så sett i det lyset er vi fornøyd. Men kampens forløp og vår opptreden i avgjørende faser er ikke slik vi ønsker.
Denne kampen skal vi avgjøre tidligere og det er utilgivelig å rote bort 3 mål på 2:30, sier assistenttrener Erlend Aam

Målskårere: Tore A Lunde 5, Trym Bilov-Olsen 4, Harald Reinkind 4(1), Preben Rasmussen 3, Kristian Bjørnsen 3 (2), Axel Foyn-Bruun 1, Joakim Stenqvist 1 og Nicholas Fosse Andreassen 1.