Ikke best når det gjelder – Bergen

Ikke best når det gjelder

I løpet av noen få dager har FyllingenBergen rotet bort seier og poeng i sluttminuttene i 2 kamper.

Kvelden kamp mot ØIF Arendal var ingen «høydare» i 1. omg og var preget av lite tempo og lite trykk. Stillingskrig hvor lagene etterhvert fulgte hverandre ganske tett.
Pauseresultatet var 11-11, og vi følte hjemmelaget hadde vesentlig mer å by på fremover på banen.
Det viste seg å være riktig, utover i 2. omg klarer de gule å opparbeide seg en forsiktig ledelse på 2-3 mål og det hele så ut til å gå hjemmelagets vei når Arendal pådrar seg to utvisninger samtidig og hjemmelaget øker til 24-21 med bare 6 min igjen å spille.
Men slik gikk det altså ikke. Arendal klarte på mirakuløst vis å komme til bake i kampen og satt 2 mål det siste minuttet til sluttresultat 24-24.
Daniel Bergquist vartet opp med flere matchvinner redninger på tampen, men kunne ikke forhindre at Arendal kontret inn utligningsmålet bare sekunder før fulltid.

FyllingenBergen måtte i kveldens kamp klare seg uten Espen Holand (skadet) og Kristian Bjørnsen (karantene), men høyrekant erstatter, Fredrik Mossestad (egen junior gruppe) klarte seg utmerket og var en av hjemmelagets positive spillere med 4 mål og vant duellen mot Rui på Arendal.

-Hele følelsesregisteret får prøve seg i slike kamper vi har hatt denne uken. Det er rett og slett for dårlig av oss at vi nok en gang gir bort ledelse og poeng på tampen. Utilgivelig og vi straffes hardt for å være ung og urutinert i dag. Vi må sette de klare sjansene i mål, løpe hjem og unngå unødvendige utvisninger. Det klarer vi ikke i dag og derfor taper vi 1 poeng.
Midt i all frustrasjonen, så skal man likevel klare å glede seg over at Fredrik Mossestad gjør en veldig bra jobb i dag, imponerende i sin første skikkelige kamp, sier en synlig skuffet Erlend Aam.

Målskårere: Harald 6(1), Fredrik 4, Tore Andre 4, Filip 3, Trym 3, Preben 2, Joakim 1 og Axel 1.