Topp underholdning – Bergen

Topp underholdning

FyllingenBergen hadde seriemestrene i kne i kveldens sluttspillkamp i FRAMOhallen, men Haslum vant til slutt 32-34.

Likevel var det tett, spennende og god underholdning for nesten 700 tilskuerne som hadde funnet veien til hallen.
Lagene fulgte hverandre tett hele kampen. Haslum førte 1. omg til pauseresultat 18-18, mens hjemmelaget tok over føring i 2. omg og leder 29-26 med knappe 9 minutter igjen.
Stang ut, utvisninger og Haslums rutine avgjør i disfavør de gule, men utover poengtapet er det ingen grunn til å henge med hodet.
Tore Andre Lunde er nok en gang FyllingenBergens beste spiller med 9 mål og Henrik Eidsvåg gjør en god kamp i mål.

– Surt å ikke få poeng i dag. Vi synes vi gjør en bra kamp i dag, kanskje en av våre aller beste denne sesongen.
Stolt av den innsatsen og innstillingen guttene har til kampen i dag, og vi gjør veldig mye bra i dag.
Dog hagler det noen svenske gloser i garderoben etter kampen om vår oppfatning av dommernes prestasjon.
Haslum er både gode og rutinerte, og klarer få flyt sin vei mot slutten, sier en diplomatisk Erlend Aam

Målskårere: Tore Andre Lunde 9, Preben Rasmussen 6, Harald Reinkind 6, Kristian Bjørnsen 6(1), Trym Bilov-Olsen 4 og Axel Foyn-Bruun 1.
FyllingenBergen: 5 x 2 min utvisning
Haslum: 3 x 2 min utvisning