Seier uten å imponere – Bergen

Seier uten å imponere

Lørdagens kamp mot Nøtterøy ble et lite antiklimaks etter onsdagens underholdende kamp mot Haslum.
Merkelig nok ble det 0 poeng onsdag og 2 lørdag.

 

Nøtterøy åpnet kampen best mot et blekt hjemmelag, og gikk umiddelbart i føringen 1-5. Utover omgangen våknet de gule noe mer, men slet stadig med uttelling på sine sjanser. Nøtterøy gikk til hvilen med en fortjent 13-14 ledelse.
I 2. omg tar FyllingenBergen over føringen i kampen, men klarer aldri skape betryggende avstand. Målvaktsspillet tar seg noe opp og Joakim Stenqvist troner opp som best hos hjemmelaget i begge ender av banen. Iben Hvidsten gjør en god forsvarsjobb med mannsoppdekning og Harald Reinkind klinker inn noen avgjørende mål.
Likevel drar kampen seg til slik de øvrige sluttspillkampene har gjort, men i dag rir hjemmelaget så vidt stormen av.
Dermed ender det hele 27-26 og hos de gule er man mer lettet enn glad.

– Vi vinner på en dårlig dag, og det er kun poengene som varmer. Dette er beklageligvis langt unna hvordan vi ønsker å se ut, og ingen kunne klaget om Nøtterøy tok poeng her i dag. De reiser til Bergen med redusert mannskap, men legger ned en helt annen tenning og innsats enn hvordan vi periodevis ser ut. Derimot får vi glede oss over at vi fortsatt kan nå semifinalen og ta med oss dagens kamp som påminnelse om at vi ikke er gode nok til å senke innsatsen mot noen motstander, sier Erlend Aam

Målskårere: Harald 6, Kristian 5(2), Trym 4, Joakim 3, Iben 3, Tore 2, Axel 2, Filip 1 og Preben 1.

Nå venter Arendal borte på onsdag og Haslum borte på lørdag.