Godt grep på Elverum – Bergen

Godt grep på Elverum

FyllingenBergen tok første stikk i tett og jevn semifinale i Framohallen onsdag kveld med seier 26-22.

Semifinale spilles inntil 3 kamper, men poeng på lørdag betyr at FyllingenBergen er i finalen.
Ett evt tap betyr en tredje kamp neste onsdag, også den på Elverum.

Kveldens kamp var jevn, fartsfylt og velspilt, i hvert fall sett gjennom gule briller.
Hjemmelaget var skikkelig tente og satt standarden bak fra start, men 1. omg ble likevel litt «ta og føle» på hverandre til 12-12.
Tore Andre Lunde er nok en gang i storslag og banker ballene i noten bak Elverums målvakt.
2. omg er forrykende med sugende forsvarsspill, strålende målvaktsspill og fine kontringsmål.
Bergenserne gjør et rykk før omgangen er halvspilt og leder 20-15, en ledelse de klarer bevare uten å slippe Elverum helt opp i ryggen.

-En kanon kamp av oss i dag, og det minner mye om det vi gjør borte mot Arendal. Kjennes veldig trygt og godt å ha Espen tilbake i kamp, han gjør en storartet kamp for oss i dag. Tore Andre er ustoppelig for tiden, likedan med Harald, og når Daniel stenger bakerst skal vi andre gjøre mye rart for å unngå å vinne. Dette er ett veldig bra utgangspunkt, og vi gleder oss allerede til kampen lørdag, sier Erlend Aam

Målskårere: Tore Andre Lunde 7, Harald Reinkind 5, Espen Holand 4, Trym Bilov-Olsen 3, Kristian Bjørnsen 3, Axel Foyn-Bruun 3, Joakim Stengvist 1.