Surt tap, men en sjanse til – Bergen

Surt tap, men en sjanse til

Det ble en thriller av de sjeldne i Elverum lørdag. Forutsetningene var greie, uavgjort eller seier ville sende FyllingenBergen til finalen.

FyllingenBergen gikk ut i 200 og fikk en drømmestart på kampen med 1-5 ledelse. Bergenserne lykkes med det meste og etter knappe 20 minutter lyste tavlen utrolig 6-15. Men Elverum hadde ikke gitt opp og startet opphentingen før pause. Halvtidsresultatet var 11-16
Anført av en god Steffen Stegavik satte Elverum press på de gule og tok igjen mål etter mål. Elverum havnet ajour mot tampen av kampen og ledet bare en gang, med sluttresultatet 26-25

-Det kjennes forferdelig surt å ikke klare å vinne i dag. Vi har Elverum i kne, men hjelper dem på beina igjen.
Vi slutter å løpe og vi blir rett og slett litt feige fremover på banen. Det burde ikke være mulig å gi fra seg initiativet på denne måten, men vi har vist at vi er i stand til å slå Elverum og går «All-in» på onsdag, sier Erlend Aam

FyllingenBergen må nå til Elverum på onsdag igjen for å spille tredje og avgjørende semifinale.